english

Nagrade i priznanja

Nagrada "Zrinski"

Za postignute vrijedne rezultate u poslovanju i doprinos promociji graditeljske tradicije dobitnik je priznanja: Nagrade "Zrinski" Međimurske Županije za 1995. godinu i Nagrade za uspješnu izgradnju građevina u programu POS-a Ministarstva za javne radove, obnovu i graditeljstvo za 2002. godinu.

 

Posebno priznanje za POS

Tvrtka TEAM d.d. je 2002. godine dobila i posebno priznanje od Ministarstva za javne radove, obnovu i graditeljstvo za uspješnu izgradnju stambene građevine u Karlovcu u okviru programa društveno poticajne stanogradnje.

 

Priznanje za zaštitu na radu

Za postignute rezultate u primjeni pravila zaštite na radu pri izvođenju građevinskih radova u 2004. godini dobiveno je priznanje od Hrvatske udruge za unapređivanje zaštite na radu.

 

Plaketa "Zlatna kuna"

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK županijske komore Čakovec održanoj 27. listopada 2005. godine, TEAM d.d. je dodijeljena plaketa "Zlatna kuna" za 2004. godinu u kategoriji velikih trgovačkih društava za zasluge u razvitku gospodarstva međimurske županije.

     

 

Priznanje "Gazela" 2006.

Poslovne tjedne novine Business.hr i partneri u izboru Gazele 2006. tvrtki TEAM d.d. dodjijeli su status hrvatske gazele kao jednom od najbrže rastućih gospodarskih subjekata od 2003. do 2005. godine, s rastom prihoda većim od 20%.

 

 

Priznanje "Gazela" 2007.

Poslovne tjedne novine Business.hr i partneri u izboru Gazele 2007. dodijeli su po drugi put tvrtki TEAM d.d. status gazele kao jednom od najbrže rastućih gospodarskih subjekata, s rastom prihoda u iznosu od minimalno 30% u 2006. u odnosu na 2004. godinu.