english

Zaposlenja

T - radicija

E - uropska

A - mbicioznost

M - eđimurska

Okosnica Team d.d. su naši zaposlenici. Prepoznali smo važnost ljudskih resursa koji doprinose cjelokupnom uspjehu i učinkovitom profesionalnom djelovanju, kako unutar samog sustava, tako i u komunikaciji s drugim sustavima.

Ljudske resurse Team d.d. čine zaposlenici stručnih područja građevine, strojarstva, ekonomije, prava, strukovnih i proizvodnih zanimanja, a zapošljavamo osobe sa i bez radnog iskustva. Cilj nam je pridobiti kvalitetne, odgovorne, kreativne i komunikativne zaposlenike koji će kroz partnerski odnos i suradnju razvijati vlastite sposobnosti i usavršavati kompetencije, znanja i vještine u smislu jačanja osobnih potencijala, a samim time jačati produktivne potencijale cijelog sustava.
 

Unutar tvrtke Team d.d. potičemo timski rad, kreativnost, dinamičnost i kontinuirano usavršavanje. Njegujemo odgovorno i profesionalno obavljanje poslova na zadovoljstvo klijenata kao i partnerski odnos sa dobavljačima, kooperantima i kupcima s ciljem pružanja vrhunske usluge.
 

Postanite i vi dio našeg TEAM-a!

Upoznajte pobliže sastavnice naše tvrtke i odaberite područje u kojem bi ste vi željeli postati zaposlenik Team d.d. Ispunite formular i pošaljite nam vaš životopis.
 

Za trenutno otvorene natječaje za radna mjesta, kliknite ovdje.